View Single Post
Old 19-06-2006, 09:36 AM   #8
Gulanfer
Member

Gulanfer's Avatar

Default Re: nece, pa nece...

Nadam se da se ovo nece shvatiti kao OT.
Dusane, verujem ja tebi da ti sve radi sa SP2 ali mi nije jasno zasto meni ne radi. Na starom kompu ( P III 900MHz ) sam kad je bio nov prvo instalirao suvi XP i EWX i radilo je OK . Onda sam instalirao SP1 i sve je otislo dodjavola. Pokusavao sam i updateove ali je jedino funkcionisalo format- instal suvog XP-a. Posle ( valjda ) 2 godine kupim novi komp ( P IV 2.8 GHz ) i dodje mi sa instaliranim SP1 . Instaliram novu Fire 6 DMX i nece da radi. Instaliram SP2 ali prestanu da mi rade neki programi a kartica i dalje ne radi. Setim se problema i instaliram suvi XP i sve radi kako treba. U cemu je trik? Zasto na nekim kompjuterima SP sve skenja a na nekima sve radi kako treba. Koja su to podesavanja koja treba obaviti da bi SP ( 1 i 2 ) funkcionisali korektno ?
Ili je u pitanju neki hardware konflikt npr. ( lupam ) tip memorije ili maticna ploca ... nije kompatibilna sa SP-ima ?
Mozda bi bilo interesantno da neko to objasni jer mislim da to ima veze sa problemom koji je mr. lou naveo gore ( ili gresim ) .

Gulanfer is offline   Reply With Quote