Quote:
Originally Posted by Moritz
Samo da te upozorim, opasno je druziti se Zosom...vrlo lako moze da se desi da se vratis kuci bez prebijene pare ali sa punim gepekom orgulja  ....Zos je majstor da iskopa orgulje, i to tamo gde ni ukucani nisu znali da imaju orgulje u kuci. I drugo, jako je zarazan...da, da...ja koji nisam neki fan orgulja navuko me bio na jednog Korga CX3 i umalo da sam ga kupio.  ....A da ne pricam sto umalo nisam dobio bruh tegleci monstruma od doticne ELKE, jes da je dobra al je teska daleko joj lepa
kuca
|
E, da,.. fala Moritz na upozorenju.
Znam ja dobro sto je ta zaraza

. Jednog vedrog dana sam se probudio i imao u kuci 70ak vintage sprava (orgulja,syntheva,ritam masina,echoa na traku i kojecega jos..) od kojih neke nisam upalio po godinu dana i vise. Izljecen nekim nadnaravnim prosvjetljenjem prodao sam jedno 3/4 tog djubreta u sljedecih par mjeseci....Od onda je geslo kojeg se manje vise pridrzavam: "Sto nisi koristio duze od 6 mjeseci goni iz kuce !"
....al je**ga, ostala mi ta neka strast prema elektricnim orguljama i string masinama koje nikako da se rjesim

.....
Slazem se s tobom sto se tice tezine ELKE! Nosio sam ju ja na 4.kat. Teska je onolko kako i zvuci valjda , kao i sva ta old school krama. Rhodes da je i tri puta tezi nosio bi ga opet na koncerte zbog onog zvuka,ekspresije i osjecaja pod prstima kad odvalis tipku. Sta ti je r'n'r nego nosenje velikih crnih kutija sa tocke
A na tocku
B ! - reko je jedan stari roker.