View Single Post
Old 17-06-2006, 11:04 PM   #44
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: Gibonni - Unza Fibre

Defilei inostranih muzicara kroz bandove na ovim prostorima su obicno cist marketinski trik... kao sto je marketinski trik bilo i snimanje Karleusinog albuma u Atini i slicne akcije... ranije su bandovi ostavljali pare po belom svetu verovatno da bi na CD-u pisalo "London", a rezultati koje sam ja slusao su obicno tragicni... Sada je to postalo kao "ispushena fora" pa je pravi trip da dovedes Bensona da ti odsvira "kolaricu-panicu"...

Tacnije, ne slazem se sa vama obojicom
Gibonnijev album mogu da chujem samo kao neki reper za to sta mozes da dobijes za to kada slupas ogromne pare u CD i angazujes ako treba i Svetog Petra da uradi sta moze, a pritom i nemas bas neke pesme, ali zato imas karakteristicno ogavnu boju glasa. Rezultat koji se dobija je za takvu muziku, po meni, pristojan, ali to definitivno nije CD koji ce mi se naci na listi omiljenih diskova, niti mislim da je u pitanju bilo kakvo epohalno muzicko ostvarenje... lepo i dobro odradjena sapunica u stilu tako dobro poznatom i uobichajenom za ovo sto se na ovim prostorima desava u muzici... Neko mora da nasledi i nastavi tradiciju schlagera koje su i nasi roditelji voleli, majke narochito

Last edited by idekius; 17-06-2006 at 11:18 PM.
idekius is offline   Reply With Quote