View Single Post
Old 14-06-2006, 11:53 PM   #6
_aladdin_
Junior Member

Default Re: Festival Stari Grad, Novi Pazar

Lacky,Oggi... Ovako stoje stvari. Recite vi meni,gospodo elitisti,koji to festival vama jos daje prostora? NIJEDAN! U senci ste upravo onih iza kojih stoje cvrsti lobiji,a koji zapravo nemaju ni delic vaseg muzickog znanja. Pitate gde se to placa ucesce? Prost odgovor,SVUDA. Ali na ovom festivalu ne. Niti javno,niti iza kulisa. Gospoda OFF i Mogli su osnovni razlog mog pojavljivanja na ovom forumu. Upoznavsi ih,zakljucio sam da se radi o izvanrednim ljudima,visokog muzickog obrazovanja,ali i ljudima koji nisu naucili da prljavim putevima dolaze do pozicija koje zasluzuju. Pitajte ovu gospodu da li su njihovi izvodjaci placali ucesce. Vodjen analogijom dosao sam do zakljucka da bi vam zapravo bilo korisno da dobijete par informacija o festivalu, koji inace i postoji da bi istakao MUZIKU a ne one vrednosti koje nemaju veze sa njom. Reklama ce ici na RTS-u od sutra , na Balkanmedija TV ,na Hajatu,na Makedonskoj nacionalnoj televiziji,i verovali ili ne,niko nam ni dinar uzeo nije. Zao mi je gospodo sto ste zrtve sopstvene sujete, svesno plasirane zle misli koju nazivate losom reklamom,a niste ljudi koji koriste sanse. I jos nesto... Zelim vam uspeh na Budvi, Skalama... Izvinjavam se administratoru i svima koji smatraju da sam zloupotrebio prostor i svrhu ovog foruma.

Last edited by _aladdin_; 14-06-2006 at 11:56 PM.
_aladdin_ is offline