Quote:
Originally Posted by Don Solaris
Ehej Nik?a!
Napokon da si se javio (al' nemoj sada da se vi?e ne javlja?). Ona Harmonia ?to si mi snimio je odlična. Čuo sam da ste slo?ili i studio. Ako se ne varam "Kramasonic" ili tako nekako, hehehe... Ajde puknite fotke da vidimo. Tj. mogu se i ja zaletiti sa fotićem, rekao mi Sven da obavezno dođem to pogledati. Mislim, do?ao bi ja, ali treba prvo nabaviti neke tablete za smirenje - prije ulaska.
Nabavio sam analogni Phaser, mo?da sam ti pričao. Volio bih ga dofurati da ga isproba? i da? stručno mi?ljenje. Meni je malo sumljiv po pitanju "analognog" zvuka, ali vidit ćemo.
|
Pozdrav Tom,
Evo nagovorio me Clusterkord da se ubacim na forum iako bas nisam imao tu praksu do sada, a nemam niti kompjuter sa internetom doma (samo analogne sprave pustam u kucu

) .....
Bas mi je drago da ti se svidja Harmonija.To je i meni jedan od najomiljenijih njemackih avangard bandova sa prve polovice 70ih.
Ajde javi se ti kad imas vremena pa se zaletimo do studija. Inace profilirani smo vise za snimanje bandova, akustike itd.... tako da klavijature uopce nisu tamo, ali bit ce ti zanimljivo pogledat/cuti uvjeren sam (hrpe analog i digital efekata,prostor,mikrofoni,magnetofon,mixeta,..).
Koji phaser si nabavio? Kako to mislis sumnjiv ti je? Ajde donesi to kad budes dolazio do onog demona Clusterkorda

,pa da usporedimo moogov phaser, ehx-ov small stone i taj tvoj phaser.