Quote:
Originally Posted by Don Solaris
Inače, rekao mi je Sven da je Nik?ić skoro uzeo neki opasni Moog modular (navodno da se Hrvoje tresao kada mu je do?ao u blizinu - hehe). Jedino nisam sku?io kako je taj lik (vlasnik) do?ao do tog instrumenta, obzirom da je uređaj potpuno nov. Jel ti je Hrvoje ne?to pričao o tome?
|
to je moog55A, ali nije na prodaju, a ni nemamo takvih para. inace dao sam igr'o lutriju, bio je jedan prosle godine, u Teksasu, za 20K dolara. to je otprilike duplo jeftinije nego sto inace idu tako veliki sistemi od moog-a.
Quote:
Eh da i čuo sam da je uzeo Mellotron. Pa mislim stvarno..... a jo? ga čeka i ARP 2600 u americi. Ma neću tamo vi?e dolaziti.... jel ti zna? koliko to o?tećuje mentalno zdravlje. 
|
isli smo ga skupa gledati, to je iz Slovenije dovezo. treba ga jos srediti, ali svirali smo kroz spring reverb i.. tresle su nam se gace. zvuci tocno kao rani Tangerine Dream - ako je netko slusao Rubycon, Stratosfear ili Encore.. strava. evo fotka..
ARP2600 sam mu ja nabavio, kod istog tipa kod kojeg sam uzeo CS-80. oba cekaju na kontejnerski prevoz i stoje kod mog brata. evo i od te krame fotke makar jos nisu tu ..
Quote:
Nego sad se sjetih. Mislim da te je interesirala ona Vintage kartica za JD. Evo ba? jučer je Paolo snimio demoe,
|
e hvala , evo idem to skinut..