View Single Post
Old 12-06-2006, 07:17 PM   #3
Don Solaris
Pro Member

Default Re: Shta posedujete od vijura? (moze i fotke)

Quote:
Originally Posted by clusterchord
nemoj zezat, isao si ih poslozit po podu samo za foto session..
Ma puko sam u jednom trenutku. Dofurao sam doma D-50 i PG-1000 (uzeo sam ih od Svena) i sku?io sam da vi?e nemam mjesta u sobi.

Pa sam se odlučio na?aliti na vlastiti račun. Tako je nastala prva fotka. I ba? kada sam ju htio poslati na KSS, rekoh, ma ajde kada več ?aljem da snimim i rackove i ona sam miran. Sad imam svu opremu poslikanu.

Inače, rekao mi je Sven da je Nik?ić skoro uzeo neki opasni Moog modular (navodno da se Hrvoje tresao kada mu je do?ao u blizinu - hehe). Jedino nisam sku?io kako je taj lik (vlasnik) do?ao do tog instrumenta, obzirom da je uređaj potpuno nov. Jel ti je Hrvoje ne?to pričao o tome?

Eh da i čuo sam da je uzeo Mellotron. Pa mislim stvarno..... a jo? ga čeka i ARP 2600 u americi. Ma neću tamo vi?e dolaziti.... jel ti zna? koliko to o?tećuje mentalno zdravlje.

Nego sad se sjetih. Mislim da te je interesirala ona Vintage kartica za JD. Evo ba? jučer je Paolo snimio demoe, pa mo?e? poslu?ati neke stvari sa te kartice, čisto da okvirno vidi? o čemu se radi: http://www.synthmania.com/jd-990.htm
Don Solaris is offline   Reply With Quote