Thread: FL Studio
View Single Post
Old 09-06-2006, 08:24 PM   #3
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Default Re: FL Studio

Quote:
Originally Posted by balthazaar
ima istine u ovome sto ogi kaze,mada su danas skoro svi programi ujedno i sekvenceri i loop basedFL se vodi kao sekvencer,a to se moze lako provjeriti
Ovo me je vec neko pitao, ali sam mu onda objasnio, da Nuendo, bazicno nije loop based program za razliku od FL i Acida, iako ima implementiranu mogucnost real-time exploatacije semplova i loopova. Dakle nisam imao da govorim lose o FL jer zapravo i ne znam kako radi

Quote:
Originally Posted by balthazaar
Dakle ako ćemo da idemo u tom pravcu,Ogi,mozemo se zapitati da li uopste ideja nastaje u nasoj glavi ili se samo "rutira" kroz na?u glavu i na?e djelo.
Reci cu ti ja. Taj ko samo rutira kroz glavu, po pravilu ne stigne daleko, tacnije nigde...

Nisam hteo da budem ni filozof ni dzngrizalo, ali mi neke stvari smetaju kao opste konstatacije i mislim da nisu istinite.
Naravno da ima momenata kada svi sednemo i ceprkamo nesto dok se ne dogodi "cudo", ali se to uglavnom radi u situacijama kada je kratko vremena i nimalo inspiracije. Rezultat uglavnom nikada nije dobar (ili retko kada). I to samo zbog by pass-a na mozgu...

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote