Thread: Konacna odluka
View Single Post
Old 09-06-2006, 10:08 AM   #6
relis
Senior Member

Default Re: Konacna odluka

Gricko, ja bi odmah eliminirao Nord Stage (jeftino napravljeno!! - tipka je ubi boze, zvukovi me nisu impresionirali). Tritona takodjer.
Sad ce me sasjeci da je to osobno misljenje, ali meni Yamahina AWM i AWM2 masina svira najbolje orgulje. To trebas cuti. Moja EX5-ica je u tome strasna. Klaviri nisu bas (vise "moderni" nego "klasicni"), ali za Motif seriju se zato mogu kupiti kartice s klavirima (dvije mislim), cije demoe sam cuo i zvuce strasno (ko Roland ).
Ukratko, ja bi, da sviram rock, na stage isao sa Motif-om ES 7 ili S90 (nadam se da Cluster ima pravo, za S90 necu nista reci jer nisam upoznat). Naravno, da nemam EX5. I mislim da mi ne bi trebala druga klavijatura; svirao sam nekoc tako nesto u sastavu (blues-rock) i bio mi je sasvim dosta Korg N264:o .
Ako smatras da trebas vecu fleksibilnost i slobodu, i ak oces da tak velim "analogne" zvukove, onda tome dodaj neki VA. Cinit ce se da svak svojeg konja hvali, ali sve mi se cini dosta komplicirano (Nordovi nemaju efekata a i priznajem, nisam ljubitelj, Novation nije za to - presvijetao, Waldorfi takodjer - "prenazalan", nije prodoran koliko bi trebao biti) pa mi se jedino rjesenje namece Access Virus. Jedan Kb mislim da bi dusu dao na stage-u za lead-ove, efekte...
Ali velim, nisam siguran da ti uz Motif ES (7?) ili S90 uopce jos nesto treba.
relis is offline   Reply With Quote