View Single Post
Old 08-06-2006, 04:35 PM   #17
Mogli
Stara Rumski Elita 2003.

Mogli's Avatar

Thumbs down Re: Humanizovanje PC mixa i produkcije

@p.e.r.u.n.

Prvenstveno sam se upustio u to da kolegi objasnim sta se podrazumeva pod pojmom Humanizovanja, a ti osporavas moje i Shivine navode, pravdajuci se time da taj pojam niko ne poznaje! :o Evo ti na engleskom jeziku ako nisam dobro objasnio na balkanskom -
You'll have a big challenge making your sequenced parts not sound robotic. If you are not already doing it, try adding humanizing techniques to the parts. For example, if you are sequencing drums, vary the velocity and timing of the snare hits, etc. Also, some drum machines use different samples for drum sounds depending on the velocity of the hit. These machines would help humanizing the mix and thus, make it sound more "live."
Even better, try to have a human play all the instruments.

Znaci, pazljivo procitaj tekst, a onda se informisi, recimo o programu Style Enhancer - Version 4.0 i tada ce ti biti jasniji pojam HUMANIZOVANJA
http://www.netdownload.com/product.c...Style_Enhancer

@Franko Panko

Nas kolega je trazio savet koji nije adekvatan tvom predlogu, jer on ne bi snimao analogno, nego digitalno. Bas bih voleo da vidim kako bi se ti snasao u uskladjivanju digitalno snimljenog signala, konvertovanog u analogni, pa onda konvertovanog u digitalni!:o Duboko sam ubedjen da se ni sam time ne bavis!

@SHIVA

Ovo nije tudja kuca, nego zajednicka, tvoja koliko i moja! Svaki tvoj post je pametan i napisan na jednostavan nacin, bas idealno za ucenje, tako da ne propustam da ga procitam!
Mogli is offline   Reply With Quote