Kupio "Sound & Music" pre nekih sat vremena i prelistavao u autobusu. Pravo citanje sledi pred spavanje.
Izgleda da se dobro prodaje jer kolporteri u Knez Mihajlovoj kazu - "prodato, bice ponovo ovih dana", tako da sam jedva nasao (na kioscima nema).
Prvi utisak je da bi jedan dvomesecnik ipak trebalo da bude "deblji", pogotovo sto 18 strana zauzimaju oglasi. Pretanko za period od 2 meseca.
Pohvalno je sto sadrzi dve celine, jedan posvecen opremi, a drugi vestima i tekstovima iz sveta muzike.
Obratiti paznju na stamparske greske i pravilno pisanje imena stranih izvodjace, jer sam za nekoliko minuta listanja u busu primetio nekoliko omaski (Hendrixovo ime se pise
Jimi a ne
Jimmy - strana 15, text o Satrianiju...Velvet Underground na strani 46 je dva puta napisano
Uderground). Sitnice, ali upadaju u oci, pogotovo sto se takve greske ne bi smele pojavljivati u muzickom casopisu.
Music History koji se nalazi na skoro svakoj strani je za pohvalu, cak i meni je simpaticno, bez obzira sto mi je muzickih vremeplova preko glave. Bolje i to nego da je sve smesteno na jednu stranu.
Primetio sam su recenzije uglavnom posvecene uredjajima koji se mogu nabaviti u prodajnom lancu Artist-a (jesam li u pravu?), pa mi izgleda kao da citam jedan veliki katalog.
Mozda sam preterao sa kritikama (a nisam jos ni posteno procitao casopis), ali mi se definitivno vise svidja od konkurentskog (da ne pominjem kog, svi znamo) i sigurno cu nastaviti da ga kupujem
Uz neka manja poboljsanja i povecanja broja stranica (ili cesceg izlazenja), bice ovo veoma dobar casopis.
U svakom slucaju, cestitke