Quote:
Originally Posted by SHIVA
Ovo strashno podsjecha na Syck Rhyme Sayaz a.k.a. Bolesna Bracha. Posebno vokal u drugom djelu stvari koi doslovno nastoi zvuchat kao "Bizzo" iz Bolesne Brache. I tekstovi su u istom "fazonu" s time da Bolesna Braća ipak manje naginju shovinizmu a vishe verbalnim bolestima.
Sama produkcija me se nie posebno dojmila. Uredno ali nishta posebno. Shteta shto u autorskom djelu nema mrvicu vishe inovativnosti jer se chuje da je ulozheno volje i truda u sve skupa.
|
ahahahaha... pa evo ovako
pojma nemam o kome pricas, ali mislim da nema nista lose i ako lici...

a sto se produkcije tice, sve skupa mislim da nema ni 5 radnih sati.. od smisljenog texta do final mastera... sve je takodje namerno prekompresovano i zasiljeno zbog danasnjih standarda..
onaj tekst sto sam napisao ispod je cista parodija na onu temu u promociji radova sa preko 10 strana i nema ljutnje zbog toga
ovo inace radimo 3 drugara i ja (odlicni muzicari - klavijaturista i bubnjar) i to samo kad nam "dodje" i sve moramo da izbacamo isti dan dok smo u tom raspolozenju...
e da.. duzan sam jos nesto... ne slusam rap, cak ga i ne volim.. roker u dusi, a kao sto i sami cujete, pesme su ciste parodije...
pozdrav!