Quote:
Originally Posted by Shady
Inslalirao sam Sonar 5. Prvi utisak je.... COOOOOOOOOOOOL!!!!!!! 
|
Ja sa danas instalirao Sonic 4.4(tako nekako..izbriso sam ga) i razocaranje.
Reko bas da probam ...neznam za 5-icu ali ovo je kaj se tice Nuenda (SX) koma..da se razme govorim o midju.
Prvo instalacija na pola..registracija plugin-i ni mrdac dalje(makar sam odcekirao tu opciju)prekidam instalaciju i gle cuda on radi.I tako to sve normalno zadam mu driver kartice itd..i uvucem mu midi file najpre mi ne pokaze trake vec moram ceprkati da se pojave dalje selektiram sve trake te ocekujem (kao u NU) da mi otvori sve trake u jednoj ..sipak nista otvara jednu
..u editoru trazim opciju glue i nemrem ju pronaci ni u snu..selektirati mozes notu tako da ju moras cijelu obuhvatiti a ne samo dio kao u NU. I tako ide u beskraj..gdje je GM instrument..gdje je list(dobro naso sam ga) e da i upis texta za karaoke otvori ekran u pises text a on trazi neki broj..a ja popizdi
i idem ga izbrisat ali ?ipak neda se..dobro znam da je vodenjak ali..otpratih ga u beskraj.
Ovo je moje misljenje i vjerujem da ime da se podesi te opcije ali civjece nema to usporedbe po meni naspram Nuenda(SX)
Dali je netko imao posla sa glue u NU 3.2 selekt sve note koje nisu iste i glue a on ih sve zaljepi.Fantasticno nema te opcije u SX 3.02(ili treba nesto cekirati.)
Eto to je moj misao..pozdrav.