View Single Post
Old 01-06-2006, 10:09 PM   #109
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Poslusajte i prokomentarisite!

Quote:
Originally Posted by idekius
Cemu BRE ljudi ovolika rasprava?
Kad meni neko kaze zamerke na moj rad, barem razmislim o tome, cesto zamerke ne prihvatim, ali razmislim o njima...

Oggy, niko ti nije nabijao raogove, vec samo izneo svoj stav o necem sto si radio, pa sta... Ako mislis da su zamerke nekorektne, jednostavno ne prihvatis.
Sumnjam da je ovde bilo ko imao losu nameru, zasto bi?

Evo, ja cu ti reci svoje misljenje:

-Balans instumenata nije najbolji (prevod: -ovakav mix mozes da nabujes u d*upe, da narezes na no name CD i koristis ga kao podmetach za sholju sa kafom )

-Bubanj je mozda malchice agresivniji i kruci nego sto to kompozicija dozvoljava (prevod: -ko li ti samo dade u ruke VST drum? Pa to je zlochin!!! Uzmi ralo i volove, bolje ces se snaci sa tim )

-Mozda je vocal malchice van funkcije? (prevod: -gde ga samo ubode ovako slepachki??? Zvuchi kao rastimopvani i depresivni tvor nakon kishe )

-Generalni utisak: -Mozda je potrebno korigovati par nijansi u ovome? U pitanju su finese koje se lako mogu dovesti u red... (prevod: -batali se ti muzike, nije to za tebe... i ciscenje ulica je zahvalan posao )

Zezam se naravno, nisam ni preslusao pesmu Kasnije cu, bas da vidim cemu ovolika rasprava U svakom slucaju, nema potrebe za ovim...
a ja taman pomislio, evo jednog objektivnog pogleda, bez nekog finog ustezanja!!
ha,ha,ha,haaaa.... salim se naravno...
DaBear is offline   Reply With Quote