View Single Post
Old 01-06-2006, 06:09 PM   #7
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Default Re: Poslusajte i prokomentarisite!

Quote:
Originally Posted by DaBear

Batali sujetu! Najveca je stvar, kad dobijes kritiku ili kad ti vrate nesto (miks ili remiks), a ti poslusas kometare i popravis sve, pa doneses novi miks sutradan, ili za par sati (zavisi koliko vremena dobijes!!) a onda se svi sloze da je mega!
Upravo o tome ti pricam... Jos uvek nisam cuo sta konkretno ne valja i sta treba da ispravim.... I kako?

JA ne bezim od odgovornosti, samo ne dozvoljavam da me iko zajebava, podjebava ili pljuje "onako", a da zapravo ne kaze nista, pa makar to bio i neko tvog renomea.
Nisam ja bas ni "omladinac", ako cemo za pravo... Nazalost.
Dakle, na "peckanje" ne mogu nikako drugacije da odgovorim, ali ako zaista imas iskrenu nameru da pomognes, slobodno reci,ali KONKRETNO sta ne valja.
Dule ima trenutno tri ugovora (iz Italije, Kanade i Nemacke) o kojima razmatra i izdavac koji je pored albuma trazio jos koju pesmu je potpuno zadovoljan mixom, te stvar moze biti resena vrlo brzo, ako dule tako odluci.
U suprotnom, sumnjam da bi uopste postavio pesmu pred javnost.
Ipak, uvek je bolje pitati za misljenje jos nekoga, pa otuda njegovo interesovanje za jos neku kucu koju bi ti mogao da mu preporucis.
Dakle, tvoje "to nece da prodje ovde" ipak je malkice klimavo kao teza, jer je vec proslo (sto ne znaci da ne bi prihvatili sugestiju da bude jos bolje), pa mi je i to zasmetalo u tvom obracanju. Ovo citaju i ljudi koji nisu toliko upuceni i njima ovo "samaranje" samo pravi zbrku u glavi ili ih pak uveseljava poput spanske sapunice.
Bolje bi bilo da nesto i nauce, pa ako postoji nesto sa cime se ne slazes (sto opet ne mora znaciti da je apssolutna istina), reci svoj pogled i kako bi ti to prevazisao. To bi samo budali moglo da smeta, ali ja na zalost to jos nisam cuo.
Kao sto rekoh, svestan sam i koliko znam i koliko ne znam, ali ne mogu NIKOME da dozvolim da me nipodastava nekim "peckanjima" i moje arogantno ponasanje je samo odgovor, ne zla namera.

Reci ako ne mislis da je OK ovo sto sam rekao...
Pozdrav

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote