View Single Post
Old 01-06-2006, 05:00 PM   #145
Manley
Pro Member

Manley's Avatar

Default Re: Slike va?ih studio-setup-ova

Quote:
Originally Posted by Ivan
Imao sam veceras snimanje sa njim .. jakooo veci gain i headroom na avalonu u poredjenju sa focusrite trakmaster .. znaci guta sve sto mu serviras .. cistije zvuci,rekao bih sibilanti mnogo jasniji i konkretniji .. ja sam zadovoljan .. ne i prezadovoljan jer sam dao bas velike pare za njega a nisam ga u biti hteo .. prvo sam resio da uzmem RNP i nisam mogao da nadjem nigde u evropi .. pa resim UAD M610 pa se vise ne proizvodi u radnjama se rasprodalo i nista od toga .. pa sam hteo gainstation1 pa za njega moralo da se ceka odredjeno vreme a meni zivci pri kraju . pa sam hteo UAD solo 110, tek krajem juna u slobodnoj prodaji .. i onda sam bas popizdeo i pitao 'pa dobro sta onda imate od hi preampa na stanju' .. kazu jos jedan avalon M5 ostao ... i uzmem ga ..

sta da kazem .. koristio sam ga par sati i zadovoljan kako radi, javicu vise detalja kada snimim sa njim vise pevaca,instrumenata .. pa da vidimo ..
Ivane, od svega sto si naveo napravio si najbolji izbor, veruj mi! Avalon je odlican preamp, pogotovu za akusticne instrumente!

Pozdrav
Manley is offline   Reply With Quote