Quote:
Originally Posted by Ivan
Imao sam veceras snimanje sa njim .. jakooo veci gain i headroom na avalonu u poredjenju sa focusrite trakmaster .. znaci guta sve sto mu serviras .. cistije zvuci,rekao bih sibilanti mnogo jasniji i konkretniji .. ja sam zadovoljan .. ne i prezadovoljan jer sam dao bas velike pare za njega a nisam ga u biti hteo .. prvo sam resio da uzmem RNP i nisam mogao da nadjem nigde u evropi .. pa resim UAD M610 pa se vise ne proizvodi u radnjama se rasprodalo i nista od toga .. pa sam hteo gainstation1 pa za njega moralo da se ceka odredjeno vreme a meni zivci pri kraju . pa sam hteo UAD solo 110, tek krajem juna u slobodnoj prodaji .. i onda sam bas popizdeo i pitao 'pa dobro sta onda imate od hi preampa na stanju' .. kazu jos jedan avalon M5 ostao ... i uzmem ga ..
sta da kazem .. koristio sam ga par sati i zadovoljan kako radi, javicu vise detalja kada snimim sa njim vise pevaca,instrumenata .. pa da vidimo ..
|
Ivane, od svega sto si naveo napravio si najbolji izbor, veruj mi! Avalon je odlican preamp, pogotovu za akusticne instrumente!
Pozdrav