Quote:
Originally Posted by amp
Radim u Nuendo 3 v3.2.0 build 1128 i imam samo pri snimanju MIDIja bug tj. sve sto sviram se snima sa zakasnjenjem i jedini workaround je sve note selektirati i dragati ih naprijed. Neki su mi rekli da je taj problem iz starijih verzija v3.??? u ovoj trebao biti ispravljen ali eto meni nije. Imate li iskustva s time?
|
Nije ti to do nuenda nego do latencije koja zavisi od tvoje zvucne.Smanjices je(ako moze) pre svega prebacivanjem na asio drivere(ako ih podrzava tvoja zvucna) i onda podesavanjem najmanje podrzane latencije.
To ces uraditi otprilike ovako:
Sa glavnog menija devices/devices setup/pa tu odaberes sa ovog levog menija sto se grana vst audiobay,sad ti se sa desne strane pojavljuje drop down meni iz kog izaberi asio drivere(ako nema eventualno pogledaj na sajtu tvoje zvucne al mislim da ces morati da kupis novu zvucnu).
Sad klikni na asio ikonicu ispod vst audiobay i imaces sa desne strane dugme control panel klikni na njega i namesti da ti latencija bude ispod 20 ms.
Time bi trebalo da si resio problem.
Mozda sam negde pogresio u nazivu(jer nemam sad nuendo na kompu) al mislim da ces se snaci
Nadam se da sam pomogao poz