Quote:
Sto je Dusan ("S") konstatovao da se Dule (Defragment) "krije" iza mene ili pokusava da konfrontira mene sa nekim od clanova, mislim da ne stoji jer niti sam ja lud, niti mali, pa da neko moze manipulisati samnom, ali verujem i ubedjen sam da iz njegove perspektive to mozda i stvarno tako izgleda.
|
Ne mislim da se krije iza tebe nego da mu mo?da nedostaje malo takta u komunikaciji. Tj, ako pita? ljude ?ta misle, nekad ljudi ne formuli?u svoje mi?ljenje najsrećnije, i onda se zauzima preterano odbrambeni stav. I nisam ja jedini prokomentarisao da Defragment ne ume da prihvati kritiku ovde na temi. Tvoj rad ili bilo čiji drugi rad mo?e biti ovakav ili onakav. Nisam čuo pesmu, mo?da si uradio, sjajno, mo?da nisi, ali bi bilo glupo da to neko ne sme da prokomentari?e. A ako ćemo fakat, nije lepa reakcija. "Ne dopada mi se produkcija", a odgovor "Da, ali radio je Oggy, ?ta će sad, je li?". Kako to treba da se shvati? Ne mislim da je Defragment lo? dečko ali je inače u ?ivotu taj pristup bezveze. Ja odsviram ne?to i pitam za mi?ljenje, neko mi ka?e "mnogo mi je ru?na farba" a ja odgovorim, "da ali Oggy mi je rekao da je dobra i on me snimao". Jednostavno po najstandardnijem bon tonu nije u redu to raditi, jer to bukvalno znači reći nekome "Kritikujući mene ti kritikuje? ne samo mene nego tu i tu osobu", i koristiti to kao argument. Jednostavno nije lepo.
A ?to se tiče samog posla ti zna? da ja prvo tebi kao pozitivnom liku ?elim sve najbolje u onom ?to radi?, a onda ?elim uspeh svakom u ovoj zemlji koji ima elana i bori se za svoj neki muzički trip. Ali ovde sam komentarisao način pona?anja. Eto toliko, već napisah previ?e, ali ?eleo sam objasniti moju, a mo?da usput i neke tuđe reakcije.