View Single Post
Old 30-05-2006, 10:52 PM   #4
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Default Re: Poslusajte i prokomentarisite!

Ej, ljudi, evo da se i ja ukljucim malo.
Vidim raspisali ste se, a ja ceo dan na putu, pa sam imao i sta da zateknem...

Meni licno nije potrebno da me neko tapse po ramenu i da me hvali jer sam izuzetno svestan i kada nesto zajebem i kada uradim to dobro.
Shodno tome, nemam niti razloga da padam u vatru, niti da se sukobljavam sa bilo kim zbog njegovog licnog misljenja, jer imam usi da cujem kako ovo zvuci u poredjenju sa 20 domacih produkcija i isto toliko stranih.
To da li je mastering "analogno saturiran" ili "skup" (sta god to znacilo) nije bitno jer sam ja zdrave pameti i ciste savesti ( ) zeleo da to zvuci bas ovako.

Realno mi Gorilaz zvuce bolje, ali isto tako mi pesma zvuci superiorno u 90% poredjenja sa domacom produkcijom. Ovo je mozda i moja licna zabluda, ali kontam da ako sam uspeo da cujem da mi nesto zvuci bolje, da sam kompetentan i da procenim sta nije bas na istom nivou.

Sto je Dusan ("S") konstatovao da se Dule (Defragment) "krije" iza mene ili pokusava da konfrontira mene sa nekim od clanova, mislim da ne stoji jer niti sam ja lud, niti mali, pa da neko moze manipulisati samnom, ali verujem i ubedjen sam da iz njegove perspektive to mozda i stvarno tako izgleda.
Ono sto meni stvarno deluje malkice maliciozno je komentar "jeftina home produkcija" sto ovo definitivno nije (ili ja treba u penziju), ali ako je to stvarno covekovo misljenje iza koga cvrsto stoji, ja to postujem kao njegov licni stav ili ukus.

Ono sto je Dule propustio da kaze (verovatno da ne bi ispalo da se hvali) je da u ovom momentu ima na stolu 3 (tri) ugovora stranih labela za ceo album koji smo snimali tokom protekle godine i koji je izuzetno nahvaljen od strane izdavaca. Niko od njih nije rekao "home" ili "cheap". Niko u Strongroom-u nije izgovorio takodje te reci, te ako je od 200 ljudi "iz posla" bilo samo dobrih komentara, a ja takodje zadovoljan ucinkom, ne vidim razlog zasto bih se naljutio ili uvredio ili sta vec zbog nekoliko i negativnih kritika. Bilo bi sumnjivo da ih nema.
Dakle, Artur je jedan super momak koga ja jaaako simpatisem ( samo da ne krenu glasine ) i sa kim sam u kontaktu, pa ce mi on licno reci svoje zamerke, prijateljski, kako se i podrazumeva.

Hvala vam svima sto ste odvojili vreme da poslusate i prokomentarisete Duletov i moj zajednicki rad. Verujem da su sve pohvale i kritike izrecene krajnje dobronamerno i da ce i nas a i vas unaprediti barem za malo.
Veliki pozdrav!

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote