View Single Post
Old 30-05-2006, 06:29 PM   #24
sasaristic
Senior Member

sasaristic's Avatar

Default Re: Poslusajte i prokomentarisite!

Ups ...sto ovde diskusija brzo krene u nekom svadjalackom duhu.
Defragment....malo nisi dobro skontao Artura.Sad kad sam procitao njegov post , opaske su mu sasvim na mestu................ok ..mozda terminologija nije bas pazljivo odabrana , ali ako ga shvatis dobronamerno, sve receno moze da ti koristi da popravis ukupan utisak.Ja ono njegovo "home produkcija" vise shvatam kao potrebu za kvalitetnijim masteringom koji bi dao malo malo vise one prepoznatljivo "skupe" analogne saturacije koja se cuje na boljim produkcijama.Ima stvarno i rupa u aranzmanu i uvod je mozda malo predugacak.......medjutim moje licno misljenje je da ipak prvo treba istaci to sto za razliku 99% nasih bendova ..ovo stvarno mirise na neki svetski nacin razmisljanja i pristup je uopste ok.E...moras uzeti u obzir i to da je na rumskom prisutno i par fenomenalnih ...ali malo preostrih kriticara.
Evo, deluje mozda bezveze da gitarista virtouz koji misli da su Lordi cool , komentarise el. mjuzu ...ali ako se Dule predomisli, videces da od njega moze puno pametnog i korisnog da se cuje.
sasaristic is offline   Reply With Quote