Quote:
Originally Posted by Defragment
Si bio i na koncertu?
A u cemu je problem da postujes tvoje radove? Sto moram licno da te zovem?
Sve mi to neko izmicanje, pa kao ne bi da me uvredis a ovamo sam ja verovatno "slican izvodjac u pokusaju".
|
U čemu je problem? Neko ne mora da bude tehnički sposoban da napravi produkciju od milion dolara da bi mogao da oceni da li je neka produkcija sjajna, osrednja ili loša. Možda je lakše nekom ko je stručnjak da primeti sve detalje i razume, ali to ne znači da je zvuk sam po sebi nešto što može da oseti i doživi samo vrhunski stručnjak. Elem, ružno je tako startovati ljude kojima se nešto ne svidi. Ima čovek neki svoj ukus i doživljaj i to je to.
Kao drugo, ja mnogo gotivim i Artura i Oggy-ja pa to ne znači da mora da mi se svidi sve što su oni uradili ili da moram automatski da mislim da je to najveće svetsko dostignuće nakon otkrića točka i mazanja džema na hleb. Imaš neku ambiciju da ih svađaš međusobno ili šta? Kao, "Oggy je radio Arthure, pohvali inače će se on ljutiti na tebe!"? Suprotstavljaš ljude na forumu?
Baš ružan trip. Kad pitaš nešto, pripremi se na raznorazna mišljenja i nauči da ih prihvataš mirno, svi smo različiti. Ja lično posle onakve tvoje reakcije i nemam želju da ti poslušam pesmu niti da prokomentarišem bilo šta, vidi ti to sam šta ti valja ili ne valja, znaš bolje. Ne daj bože da mi se ne svidi, pa da mi pretiš Oggyjem. Stvarno bezveze trip.