Re: Poslusajte i prokomentarisite!
Gosn. Defragment, izvinjavam se na iskrenom i nedvosmislenom kritikovanju vaseg rada. Na zalost, cest je slucaj da ljudi vremenom izgube objektivnost, i tesko prihvataju istu (znam iz licnog primera). Apsolutno mi ne pada na pamet da ulazim u bilo kakvu raspravu, kao sto do sada na ovom forumu NIKAD i nisam cinio. Ukoliko te interesuje moj rad iskreno, javi mi se ili na private msg, ili na icq 28118785 ili na +381-64-1576075, objasnicu ti detaljno sta sam do sada radio, a ukoliko si zainteresovan mozes i cuti. Sve ostalo smatram jeftinim kafanskim nadvikivanjem gde sagovornici ne slusaju zapravo ni sta sami govore a ponajmanje onog drugog. To ne spada u moje nacine komunikacije, a narocito ne ukoliko sam dobronamerno izneo otvroenu i riskantnu kritiku.
btw, meni se stvarno svidja produkcija zadnjih nekoliko singlova od Intruder-a, bez ikakve predrasude, stvarno sam se iznenadio. Smatram ih jednim od najboljih domacih elektronskih sastava, jer ubadaju i poentu i utisak, za razliku od nekoliko slicnih izvodjaca u pokusaju.
|