View Single Post
Old 30-05-2006, 02:17 PM   #57
Defragment
Member

Default Re: Poslusajte i prokomentarisite!

Quote:
Originally Posted by ridge
Ovo je krajnje bezveze ako si trazio kritiku i dobio je onda je uvazi ili nemoj al nemoj se hvatati za tu uzrecicu "daj da cujem sta si ti uradio". Smesno je i detinjasto. .

Nije brate detinjasto, ja imam 35 godina i sve shvatam jako ozbiljno! Kad neko spomene jeftina kucna produkcija to je jako uvredljivo za producenta!

Sad, ja sam sa produkcijom zadovoljan a i Oggy, koji je producent, pa kad neko napise tako nesto, ili je potpuno zlonamerno neobjektivan (sto svi kazu da nije slucaj) ili ima znanje koje mi nemamo i ume sve to mnooogo bolje da uradi!
Ako je ovo drugo slucaj zasto da ne cujemo sta je covek uradio, pa da svi naucimo kako da se izbegne jeftina kucna produkcija i pored dobre opreme i godina rada!

Za takve izjave covek mora da ima dobru zaledjinu iza sebe! Ili los odnos prema tudjem radu, nema treceg! Plus, ako se vecina ljudi pohvalno izrazi a jedan katastrofa lose, to bi znacilo da svi ostali nemaju usi i da su potpuni diletanti, zar ne? Ja nekako ne verujem da je to slucaj!!!

Losa kritika meni mnogo znaci ako je potkrepljena objektivnim objasnjenjem i savetima!

U krajnjoj liniji, ja sam spreman i da platim za ultra dobru produkciju, ako Arthur ili ti ili bilo ko drugi mozete da me ubedite da vi mozete bolje. Zato kazem, dajte da cujemo sta ste uradili, bolje da svi vama dajemo kintu nego u inostranstvu!

My favourites include: Cocteau Twins , Dead Can Dance, Massive Attack, Portishead, Goldfrapp, David Sylvian...
Defragment is offline   Reply With Quote