View Single Post
Old 30-05-2006, 09:27 AM   #18
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: UA Neve 1073 (video)Demo...

Mene licno boli uvo ko ce i sa cim da radi... Niko ovde ne kaze "kupite ua-neve 1073 i to je do jaja"... taman posla...

Meni se licno demo svidja, razliku u eq-ima, compressorima cujem (sta god neko o tome mislio), tvrdim da ne rade svi isto, da neki bolje oduzimaju, ili bustuju, nekada i samo u odredjenim delovima spektra (sto se da dokazati i grafickom analizom), bogami i imaju drugaciji sound...

Ono sto sam video na demo snimku mi se svidja, imacu jos potpuniji utisak kada uskoro probam demo, a u UA-Neve 1073 cu najverovatnije kupiti bez obzira na to radi li kao "pravi" 1073, ili ne.

Razlozi da ga kupim su:
-Smatram da mi je potreban EQ tog tipa.
-Verujem u Universal Audio i do sada neznam za promasaj kada su u pitanju EQ-i i compressori, a Pultecova vernost je tolika da je o tome mogao da chuje svako ko iole prati desavanja na tom polju. Isto vazi i za 1176LN, ali Pultek sam naveo jer ovde ipak pricamo o EQ-ima...
Ne mora sve da se cuje svojim i samo svojim ushima, a i nemoguce je... nemojmo da preterujemo...
-Verujem da Neve ne bi potpisao neko djubre koje ni izbliza ne lici na njihov EQ, a na ovom ne stoji N, vec stoji Neve...

Ko misli da je to sranje i da je EQ EQ i da je sve to isto.... svasta Boze... neka radi tako... ko mu brani...