Vec me muka uhvatila kad sam video ova prepucavanja i vec sam pomisljao da cu morati da brisem...
Raduje me sto su se Dule i Bogi konacno skontali
Da Bear iliti Vrachu, moram samo da ti malo pojasnim sta sam hteo reci, jer si me, cini mi se pogresno shvatio...
Itekako znam i ko si i sta si i postujem tvoj rad izuzetno, kao i mnogo ljudi odavde. Time tvoje reci nose mnogo vecu odgovornost, jer ih ljudi prihvataju mnogo brze nego reci nekoga bez kredibiliteta.
Meni je uglavnom mnogo toga jasno, jer niti sa "naprzen", a nisam bas ni u "prvoj mladosti"
Licno mi jedino smeta (a ti nisi prvi, pa je verovatnop to i "pospesilo" moju reakciju) to sto svi pricaju o bedaku, a sede napolju, tj. neki su i od napolje, da budem precizniji. Ovde je pravi bedak poslednjih 15 godina i ljudi, ne da ne gube nadu, vec imaju jos vise entuzijazma. Ko bi inace u zemlji gde je prosecna plata 150 evra ulagao u bilo sta osim u golu egzistenciju, a pogotovo u muziku?
Utoliko mislim da je prica o bedaku, ne neistinita, vec da jednostavno joj mozda i nije mesto ovde u ovom trenutku, jer mnogima ovde bas ta nada uliva elan da stvaraju.
ZA sebe se licno ne brinem i ovo ne govorim u svoje ime, posto imam prilicno reseno zivotno, tj. poslovno pitanje, i posla imam dovoljno da ne bih strepeo za sebe... Barem neko vreme.
Dakle, nikako nisam imao poslednje namere i nikako moje obracanje tebi nije bilo izraz nepostovanja, vec naprotiv.
Ja kad se obracam, ponekad upotrebim teske reci, ali verujem da je ovo obrazlozenje dovoljno da shvatis da mi namere nisu bile lose
Quote:
Originally Posted by arajlo
Ako nije "strogo povjerljivo"  koji mic i predpojacalo je koristeno za snimanje vokala?
|
Nista posebno. Rode Classic 2 u Amek 9098 EQ preamp, pa malkice parametrickog EQ-a cika Ruperta, tek da "zasija"