Quote:
Originally Posted by Defragment
...."izlupetao" mi sad jako lose zvuci...
|
I tebi?
Quote:
Jesam se iznervirao, al opet, nisam bas bio fin pa izvini!
|
Izvinjenje prihvaceno...
Nisu bas svi zlonamerni, iako izgledaju na prvi pogled tako
Quote:
Nego, kad mi se ucini neka zal za analogijom kod ljudi i kad cujem rec ploce, odmah se setim da sam odvajao od uzine i isao sinobusom za BG jednom nedeljno iz ZRa da kupim po par ploca, a dok sam samo ploce kupovao i nije bas bio neki izbor! A i to je generalno lose vreme bilo, ne ponovilo se!
Da ne spominjem da vec deset godina ne mogu da nadjem iglu koja pase za moj gramofon...
|
Koji gramofon imas? Od kada su DJ u modi, gramofona i igala ima na svakom cosku... doduse nema ih kao nekada, ali nisu apsolutni raritet..
Nemoj me pogresno shvatiti, nisam ja protiv napretka, postujem ja i analogno i digitalno i kompjutere i ono "ostalo", samo pod uslovom da je iskreno i da nema lazi i prevare u prici...
Jedino sto sam hteo da kazem da su dva izuma koje sam naveo, ili da dodam i treci - Internet (krivci su Cisco i Linux), potpuno promenila sliku u ovoj oblasti... kako poslovnu tako i potrosacku... pri tom ne optuzujem nikoga, nego samo napominjem da stvari nisu iste kao pre dvadesetak godina, i da je fokus potrosaca izuzetno usmeren ka ne-muzici (govorim o zabavi, generalno, tu ima i kompjuterskih igara, i interneta kao zabave, ljudi "dokolicare" danas na sasvim drugi nacin)... moras primetiti da su se nekada klinci lozili na kupovinu pojacala, gramofona, dekova, zvucnika... o kompjuterima niko nista nije ni pricao... misaona imenica... mozda samo freakovi koji su imali Commodore i Spectrum, sta god... danas je obrnuto... danas su freakovi oni koji imaju dobru opremu za slusanje, cesto jako skupu, a kompjuter ima danas skoro svako... nadam se da razumes sta hocu da kazem...
Eto, ko sta radi, ja filozofiram...
pozdrav
bogi