View Single Post
Old 30-05-2006, 01:25 AM   #39
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Poslusajte i prokomentarisite!

Quote:
Originally Posted by Defragment
Pa vidi, meni se cini da jesi, posto mi nije jasna svrha tih filozofiranja!
Mozda se pojasnite, pa mi bude jasnije!
Pa sve je pocelo da DaBear-ovim "filozofiranjima"
pa smo skliznuli u off-topic, sto je retka pojava na Rumskom, ali eto, desava se... a tema je dobra, pa ti tako izvini sto ti "arcim" tvoj mili i rodjeni thread na moja filozofiranja... ako ti to bas smeta, ja cu izbrisati svoj post... da ti ne bode oci...
Quote:
Pri tom, moram da podsetim da sam pokrenuo thread da bi se poslusala i prokomentarisala pesma, a vas trojica, ni A opesmi nego mi tu prodajete neku filozofiju!
Pa ja ti bas i nisam merodavan, ili bolje reci, najmanje sam merodavan od svih ucesnika u razgovoru, pesmu sam poslusao, nije da nisam, ali smatram da ne mogu biti objektivan, jer koji sam ti ja muzicki strucnjak da bi ti to mogao da kazem a da to ne bude pogresno.
Quote:
A niko da kaze (kad svi sve vec znaju kako rade labeli), "E, Dusane, znam ja jednog lika iz te i te kuce pa da vas povezem, da popricate!"
E pa sad, tu sam jos inferiorniji nego za muzicku kritiku... tu tek nemam nijednu vezu... jedino sto mozda znam je kako da objavis svoju muziku kao opste dobro i da zastitis svoja autorska prava, barem po belom svetu, a to malo koga interesuje... sve se ovo zbog para radi, ili sad i odmah ili mozda u skorijoj buducnosti... a tu vaze neka druga pravila koja ja ne znam.
Quote:
A i nesto sam osetljiv na bilo kakvo pljuvanje po kompu' jer ga ja bas volim!
Nisam "pljuvao po kompu" i mora da si me zamenuo sa nekim...
Ako moze bez predrasuda, molim...

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote