Quote:
Originally Posted by Defragment
Pa vidi, meni se cini da jesi, posto mi nije jasna svrha tih filozofiranja!
Mozda se pojasnite, pa mi bude jasnije!
|
Pa sve je pocelo da DaBear-ovim "filozofiranjima"

pa smo skliznuli u off-topic, sto je retka pojava na Rumskom, ali eto, desava se... a tema je dobra, pa ti tako izvini sto ti "arcim" tvoj mili i rodjeni thread na moja filozofiranja... ako ti to bas smeta, ja cu izbrisati svoj post... da ti ne bode oci...
Quote:
Pri tom, moram da podsetim da sam pokrenuo thread da bi se poslusala i prokomentarisala pesma, a vas trojica, ni A opesmi nego mi tu prodajete neku filozofiju!
|
Pa ja ti bas i nisam merodavan, ili bolje reci, najmanje sam merodavan od svih ucesnika u razgovoru, pesmu sam poslusao, nije da nisam, ali smatram da ne mogu biti objektivan, jer koji sam ti ja muzicki strucnjak da bi ti to mogao da kazem a da to ne bude pogresno.
Quote:
A niko da kaze (kad svi sve vec znaju kako rade labeli), "E, Dusane, znam ja jednog lika iz te i te kuce pa da vas povezem, da popricate!"
|
E pa sad, tu sam jos inferiorniji nego za muzicku kritiku... tu tek nemam nijednu vezu... jedino sto mozda znam je kako da objavis svoju muziku kao opste dobro i da zastitis svoja autorska prava, barem po belom svetu, a to malo koga interesuje... sve se ovo zbog para radi, ili sad i odmah ili mozda u skorijoj buducnosti... a tu vaze neka druga pravila koja ja ne znam.
Quote:
A i nesto sam osetljiv na bilo kakvo pljuvanje po kompu' jer ga ja bas volim! 
|
Nisam "pljuvao po kompu" i mora da si me zamenuo sa nekim...
Ako moze bez predrasuda, molim...
pozdrav
bogi