View Single Post
Old 30-05-2006, 12:58 AM   #1
Defragment
Member

Default Ridge, Boggy i kVu (koji se slaze)

Alo ljudi, sta vi hocete da kazete?

Ridge: "Svi koji nisu postigli nista treba da shvate da su sami krivi a ne neko drugi. Il se nisu dovoljno trudili il nisu dovoljno talentovani, razmena informacija je takva da vise nema mesta za grupu neshvacenih genija. Al svejedno lepo je i sanjariti skakati po sobi i zamisljati da si dzeger "

Ko ti je taj Dzeger?

Boggy: "... a upravo sada pricamo o tome da je PC omogucio maltene svakom da napravi odlicnu muziku, samo pod uslovom da zna kako to da uradi... finansije nisu vise toliki problem... isti taj PC je smanjio interesovanje populacije za muziku generalno, barem u smislu kupovine CDa ili cega vec... jednim delom sto im je PC multimedijalni hobi... moze svasta nesto na njemu da se radi, i da bude zanimljivo, a da nije uopste nikakva muzika... "

Izvini, brate, ali ovo si se izlupetao najstrasnije!

Pa svi, ama bas svi ljudi koje ja poznajem imaju PC a jedino ja pravim muziku! MOzda sam ja kupio MUZICKI PC?

Niste mi stvarno jasni!
Te ovamo bistrite ovaj hardver, te onaj hardver, pa sta je PC nego hardver?
Ni gitara sama ne svira, pa opet niko ne kaze da su gitare dostupne svima te su zbog toga lose po muziku, bolje da se vratimo na gusle, one su teze dostupne i bolje zvuce, a?

Ja da nemam komp, nikad vi Pieces ne bi ni culi, zar ne? A ja inace ni jednu jedinu notu nisam ukucao nego sam sve odsvirao na midi klavijaturi, otpevao sam koliko sam dobro mogao i stvarno sam se potrudio!

I sta, jel sam ja sad "neshvaceni genije" ili netalentovan ili su ipak izdavacke kuce krive? Potpuno ste kontradiktorni!

My favourites include: Cocteau Twins , Dead Can Dance, Massive Attack, Portishead, Goldfrapp, David Sylvian...
Defragment is offline   Reply With Quote