View Single Post
Old 29-05-2006, 12:35 PM   #24
Defragment
Member

Default Re: Sto se tice engleskog...

[quote=DaBear]
Quote:
Originally Posted by Defragment

sve u svemu, jako je tesko da se bilo sta uradi trenutno...
Bruka!!! Pa ti posle radi muziku!
Ja sam svima poslao vec gotov, tj isproduciran album, i imam bar 20 pozitivnih komentara, a sve od kuca koje ili ne rade takvu muziku, ili nemaju para, ili su otvorene od strane ljudi koji nisu mogli da izdaju nego su sami sebi izdali pa naravno ni nemaju uslova da izdaju drugima.
Nego, znas samo sta mi tu nije jasno, ako se ne izdaju albumi pre nego postaju iole popularni, ko sme da primi da vrti na radiju nepotpisan tj ne regulisan materijal?
I kako ti da ubedis DJa da vrti tvoju muziku kad nemas izdanje?
To je brate, vrzino kolo a ja to i ne umem bas da djuskam!

A pazi tek ovo, ako label nema sredstava da ti da za potpis ugovora a kako ce da finansira promociju koja pre svega treba njoj da bi prodala sto vise nosaca zvuka, realnih ili virtualnih?
Download labeli su mi nudili 50%, stvar kosta jedna oko 1 evro na njihovim sajtovima, al' ko ce da downloaduje za kintu nesto sto ne zna sta je, osim previewa koji su toliko loseg kvaliteta da ti sve zvuci njesra!

Nego sam okupio band pa ako prezivi, mi cemo da sviramo zivo prvo ovde, pa u komsiluku pa cemo videti posle.

My favourites include: Cocteau Twins , Dead Can Dance, Massive Attack, Portishead, Goldfrapp, David Sylvian...
Defragment is offline   Reply With Quote