View Single Post
Old 28-05-2006, 12:08 AM   #4
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Materijalli koji apsorbuju zvuk, recimo od...

Quote:
Originally Posted by Adi
Pratio sam temu gde si dosta ucestvovao sto se tice tih materijala pod tematikom "Ogluvljivanje Sobe" ali sam ipak zeleo biti siguran sta bi od svega toga bilo konkretno dobro za mene, pa sam zato i postavio ovaj post.
Zivim u Novom Sadu, pa verovatno postoje mogucnosti da to nabavim, ako nista drugo ni Beograd mi nije daleko, sat vremena voznje.
Sto se tice tog Azmafonom, i ja sam bacio oko na njega posto ste dosta pisali o tome, Eeeeeee jos mi recite gde ima da se nabavi i posto. Uskoro uzimam kondezatorske mikrofone pa ce mi trebati sto bolji uslovi u mojoj prostoriji i svaki suvisni zvuk ili sum se mora eliminisati koliko je to moguce.
Dakle gde ima Azmafonom i posto?
Hvala na pomoci i nemoj mi zameriti ako sam stavio nesto sto vec ima na postovima, ja ih dosta citam i citam mnoge teme vezane za studio i home recording posto sam pocetnik i vec mi je puna glava raznih stvari, a sto sam duze na ovom forumu sve su mi dzepovi prazniji, ali zato verujem da cu napraviti ono sto zelim, a kada radim nesto zelim da to bude kvalitetno u skladu sa mojim mogucnostima, naravno.
Pozdrav
Savet:
Edituj u svom User Control Panelu prebivaliste, pa stavi Novi Sad, tako ce ljudi znati odakle si bez citanja ovog posta.

Yoloko je skoro nabavljao azmafon, pa je napisao u ovom threadu sve sto je saznao... procitaj ga celog, naci ces telefone stovarista u Bgd, kao i telefone fabrike u Kragujevcu, cene po metru kvadratnom, itd...
Inace imaj u vidu da se azmafon izradjuje u tablama 1x1.2m i da neko daje cene po metru kvadratnom a neko po "tabli"... tako da eventualno 20% "skuplje" ne mora biti zbog necijeg "ekstra profita"... ako naletis na to.

Srecno!

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote