Quote:
Originally Posted by mhz
Niko nije rekao da ne ceni analogne sintove. Nemoj da ispadne kao da samo vas dvojica jedini hvalite i volite analogiju a mi ostali ih kudimo...samo diskutujemo o njihovoj funkcionalnosti i potrebi...
Pa ko ne bi voleo da ima sobu prepunu pach-polja i da se igra sa njima po ceo dan... ali mislim da bih se prvo odlucio za ultra mega giga setup...jga, ti bi ono drugo i to je tako..shta sad da radim 
Jedino me zanima zasto, ako su se vec toliko vratili u modu, ne pochnu ponovo da se proizvode..chuo sam da je neko ponovo pocheo da pravi Rhodes...ili je to dezinformacija  . Bilo bi lepo imati nov ms20 i bilo koji drugi A.S., kao da si onih godina ushao u radnju i kupio ga 
|
Pogledaj sta je Dave Smith napravio sa Polyevolverom-chovek bi pomislio da je to Prophet (4 voice) + Prophet VS ,ali zvuk mu je totalna distorzija i ne moze se meriti npr. sa toplijim rev2 prophetom ili samo sa VS-om.
Ima dobrih i novih analognih sintova, pogotovo modulari-od Dotcom,Oakley,Blacet,MOTM....
Bilo bi ludo kupovati Mooga cije oscilatore moras stelovati ako ti neko otvori vrata od studija/sobe -pored ovih proizvodjaca,a i za neki manji sistem tipa 35 bi mogao nov modular da sklopis ceo jedan zid da ti bude pun modula....
Minimoog Voyager je takodje super sprava,pa Studio Electronics Omega,Andromeda A6....