View Single Post
Old 27-05-2006, 05:47 PM   #9
milos
Pro Member

milos's Avatar

Default Re: Shta posedujete od vijura?

Quote:
Originally Posted by mhz
Niko nije rekao da ne ceni analogne sintove. Nemoj da ispadne kao da samo vas dvojica jedini hvalite i volite analogiju a mi ostali ih kudimo...samo diskutujemo o njihovoj funkcionalnosti i potrebi...

Pa ko ne bi voleo da ima sobu prepunu pach-polja i da se igra sa njima po ceo dan... ali mislim da bih se prvo odlucio za ultra mega giga setup...jga, ti bi ono drugo i to je tako..shta sad da radim
Jedino me zanima zasto, ako su se vec toliko vratili u modu, ne pochnu ponovo da se proizvode..chuo sam da je neko ponovo pocheo da pravi Rhodes...ili je to dezinformacija . Bilo bi lepo imati nov ms20 i bilo koji drugi A.S., kao da si onih godina ushao u radnju i kupio ga
Pogledaj sta je Dave Smith napravio sa Polyevolverom-chovek bi pomislio da je to Prophet (4 voice) + Prophet VS ,ali zvuk mu je totalna distorzija i ne moze se meriti npr. sa toplijim rev2 prophetom ili samo sa VS-om.
Ima dobrih i novih analognih sintova, pogotovo modulari-od Dotcom,Oakley,Blacet,MOTM....
Bilo bi ludo kupovati Mooga cije oscilatore moras stelovati ako ti neko otvori vrata od studija/sobe -pored ovih proizvodjaca,a i za neki manji sistem tipa 35 bi mogao nov modular da sklopis ceo jedan zid da ti bude pun modula....
Minimoog Voyager je takodje super sprava,pa Studio Electronics Omega,Andromeda A6....
milos is offline   Reply With Quote