View Single Post
Old 27-05-2006, 01:39 PM   #11
milos
Pro Member

milos's Avatar

Default Re: Shta posedujete od vijura?

Quote:
Originally Posted by DaBear
slazem se potpuno..stari sintiji su gubljenje vremena. Imao sam sve tokom 80-ih, i mogu da kazem da je sve to sad totalno besmisleno! Kad je VINCE CLARKE - covek sa jednom do najvecih kolekcija analognih sintija presao na SOFT SYNTHS, onda znate koliko je sati!!! Ceo novi album radi na lap top-u sa soft sintijima.....A da ne pricam kako rade soft sintiji...Virus (TDM) je ISTI kao i hardware..cak cita patches sa hardverskog sintija..Korg Legacy je koma....A da ne pricam sto to niko ne moze da razlikuje, a da publika uopste ne pita na cemu se svira!!!
Ajd sad nam jos ti malo prosvetli oci
Clusterchord, i ja makar na ovom forumu cenimo analogne sintove i njihove designere.
Da li si 80-ih imao Minimooga,Serge ,Moog i Buchla modulara mozda?Ili nekog Oberheima ,mozda i Propheta rev2 ?Ili Yamahu cs80 koja je po soundu i samom konceptu genijalnija od bilo kojeg i soft sinta i kojekakvih Virusa i Nord Leadova .
Mana im je odrzavanje i kalibriranje ali vredi iskustva.
Da mi ponude ultra mega giga setup sa svim VA i soft sintovima,Iconom i Pro Tools HD sistemima na jednoj strani i sa starom analogstinom ,trakasem i analognim mixerom na drugoj strani pogodi sta bi izabrao
milos is offline   Reply With Quote