Quote:
Originally Posted by OFF
Meni je matori stvarno kralj! Nadam se da ce se brzo oporaviti od udesa. Stvarno, ne znam vokal koji moze da mu prismrdi u celoj ex-ex-yu rock sceni
|
Pa mislim da ni pevachi, kao ni muzicari, nisu bas konji koji trebau da se trkaju...
Dado je Dado, jedan jedini kakvim ga je Bog stvorio, Najda takodje, Johny Stulic, Bruno Lagner (koga sam veceras slusao)... svako od pevacha je osoba za sebe...
Kad vec pomenuh Lagnera... Bio je vecheras u Nisu koncert grupe "Atomsko Skloniste" i mnogo mi je drago sto sam ih chuo. Setio se vec zaboravljenih hitova iz nekog lepog vremena i bilo mi je puno srce, zaista... lep dozivljaj... "momci" su STRAVA!!! He, he, smekerski su na kraju zapevali "Necemo valjda biti mi ta nesrecna generacija, nad kojom ce se izvrsiti velika konfederacija".... vidovito? Zar ne? Posle sam zaglavio sa Brunom, Najdom i kompanijom na vecheru i brdo piva u jednoj lokalnoj kafani... Ekipa iz "Atomskog Sklonista" je takva da zasluzuje i opravdava divljenje koje je od Niske publike veceras i dobila, a zanimljivost je i da su za stolom uz pice iklopu pohvalili i grupu "Elemental" iz Zagreba!

Izgleda da "momci" sa svojim opravdano legendarnim pesmama imaju sluha i za neke novije horizonte... U svakom sluchaju, vece vredno pamcenja... a Hrvatima pozdrav i zelja da nastave tradiciju "Atomaca" koji su jako vredan band... dobro sviraju, dobro zvuche i dobro piju!