Ljudi... Ono sto je najbitnije, a svako je podrzao tu sushtinu, jeste... BOLJE MAXIMUM MINIMUMA, NEGO MINIMUM MAXIMUMA!!!

To je jasno... Uslovi se razlikuju, neko ima ili nema, neko hoce ili nece... Tj. moze ili ne moze... Niko ne sme da prestane da stvara jer nema "adekvatne" uslove. Bas naprotiv... Napredak MIC PO MIC je sushtina... Nista preko noci ne donosi pravu satisfakciju... Nigde i nikome!
Ako sam jedan od optuzenih od strane Shive... Nemam nameru da se pravdam... Ja ovaj posao zvanicno, kao deo tima, radim 8 godina! Tek se krajem prosle godine odluchilo na nivou firme da se krene sa malo "extremnijim" investicijama i pretvaranjem ateljea u studio... ali ne RENTABILNI, vec iskljucivo namenjen nasem radu i potrebama!
Nekad smo imali samo XP-50 i komp... Ovo sada je nebitno i nema smisla ako ne izvuchemo jednom i maximum iz svih tih sprava, kao sto se desilo i sam vrlo malom kolicinom nekada!!!
To je sushtina... Kreativnost na prvom mestu... Poslovnost, ako je posao u pitanju... a investicije i mogucnost investiranja dolazi vremenom... ALI NEMOJTE PLJUVATI NI PO KOME ako ne znate kako je do svega to ga (mega ili bez- vrednog) doshao! Ne pricam o sebi, vec GENERALNO. Tesko je racionalno rasudjivati o nekome ili necemu pisamim putem... Na Forumu!
Oggy je rekao lepu stvar, podrzavam ga u potpunosti... Krecem od sebe... Ja slike nisam kachio da bih se kurchio... vec da bih sa prijateljima, poznanicima i chlanovima ovog foruma podelio trenutak radosti zbog svega sto je uradjeno. Licno nisam dobio ni jednu kritiku, pogotovo sto su kachene pojedinachne slike outboarda ili mixera... mogli smo zapoceti i neku diskusiju oko svega! Dakle, ja bar nisam slikao studio, a i da jesam , ne vidim nista lose u tome, zaista!
SHIVA... Tvoja prica o radovima i kachenju istih nije na mestu... Kako mozes da ocekujes da neko ko radi aktivno posao, cija se "dela" znaju, kaci nesto u toku rada... bez permisije vlasnika nosaca zvuka ili, ako je materijal i uradjen... i emituje se... vec si ga chuo na TV-u, radiju... skini ga sa neta! Pa zapochni diskusiju! Ne vidim razlog zasto bi Vrach, Shime, Manley, ja... pa i bilo ko kachio nesto sto je vec uradjeno... Ne vidim konstruktivnu stranu tvog zameranja... Sta bi se promenilo da ja sada nesto okachim... Nesto sto radim???
OK, svako ima pravo na svoje mishljenje, samo ne zaboravite, cak i ako zvuchim kao snob s vremena na vreme... BOLJE MAXIMUM MINIMUMA, NEGO MINIMUM MAXIMUMA!!! Naravno, najbolje bi bilo i MAXIMUM MAXIMUMA... tome svako i tezi... to jeste ambicija... ali za to treba imati i full studio. Znanje ne pominjem... Bez njega ne bi stigli ni do prvopomenute kategorije!
Pozdrav svima!