View Single Post
Old 23-05-2006, 01:12 PM   #112
Manley
Pro Member

Manley's Avatar

Default Re: Slike va?ih studio-setup-ova

Quote:
Originally Posted by SHIVA
Naravno da se ovdje jave i ljudi poput Manley-a koima je ovo (ochito) profesija i koi rade na jednom doista profesionalnom nivou s adekvatnim, profesionalnim uvjetima i opremom. Meni je drago vidjet fotke studija kakvog nikad nechu imat i eventualno utazhit znatizhelju o nekoj od sprava koju si nechu nikad priushtit, ali mislim da bi bilo super imat je doma, no mnogi che to pogreshno interpretirati. Osim toga, nakon bash Manley-evih fotki vishe nemam volje gledat ostale fotke, a kamo li slikat svoj "studio".
Ja se izvinjavam ako sam bio napadan, ali sam hteo da podelim atmosferu u svom studiju sa vama...nisam imao nikakve lose namere, niti sam jedan od onih koji ne veruju u dobar snimak ako nemas "skupu" opremu

generalno gledano ja svoj mixer koristim samo zbog NEVE-ovih EQ-a zasto da bacam novac za druge eq-e ili plug inove kada imam 56 Neve-a....mada sam se 1000 puta nosio mislju da prodam mixer i kupim pro control ili Icon i mirna glava...nije potrebno imati preskup i ogroman mixer kada su outboard i plug in-ovi skoro prisli tom kvalitetu...znaci, cemu preskupo odrzavanje kada moze i comp dobro da odradi posao.....

sada se glupo osecam, stvarno nisam od onih koji se gura u prvi plan......

pozdrav
Manley is offline   Reply With Quote