View Single Post
Old 23-05-2006, 11:12 AM   #11
perun
Pro Member

perun's Avatar

Default Re: Slike va?ih studio-setup-ova

Ljudi... OK... Dosta zajebancije, govorim u svoje ime... Tj. Dosta "ovakve" neozbiljnosti! Niti sam imao ideju da napadnem "novog vuka u choporu", niti sam hteo da uvredim tebe VRACH!!! I u prvom postu sam rekao da ne shvatis nista lichno.... Pricas o zajebanciji... Dodji u Rumski Bufet da se zajebavamo... Izadji na Chat kad je tu i Shimpraga ili bilo ko... mozemo da se sprdamo lepo! Ovo je izgubilo smisao... Na svaku moju ti dodas svoju... i obrnuto! Nije bitno ko je poceo... Ja sam trazio samo objasnjenja, tj. preciziranje nekih tvojih izgovorenih stavova koji su mi pre licili na predrasude... Iako stojim iza svega sto sam rekao, mislim da nije bilo direktnog vredjanja, samo iznosenja nekih razmisljanja... Ma... nema kraja ovoj prici, jer smo obojica tvrdoglavi, to je evidentno!

Bolje da zavrsimo ovaj topic/offtopic i nastavimo prijatno druzenje na forumu!

@OSTALI... MAX, DEKI... Ideja mi nije bila da nekome pokvarim uchesce, tj. uzivanje u forumu! Budite sigurni... A ako cemo da se vracamo na moje "stare" postove... Tek tada sve ovo nece imati smisla!

JA PREKIDAM ovu prichu... nastavljam u nekoj drugoj temi! Vrach... kao sto iskreno rekoh i pre 2 dana... Zelim ti stvarno prijatne trenutke ovde na Forumu... nije sarkazam!

Pozdrav!!!
perun is offline   Reply With Quote