Quote:
Originally Posted by Max
Koliko god da mi je drag Perunov stav , ipak moram da ga upozorim da je njegov prvobitni nastup na ovom forumu bio daleko goori od Vracevog ( nazivajuci forum Behringerovskim i odgovarajuci deci kako nema nista bez sprave od 10000000000 e ) ... a na moju reakciju ( svi znamo sta se desilo  )
Ja licno nisam shvatio da se Vrach obraca sa visine . Mozda se i obraca . Ali ako smo svi uspeli da Perun postane jedan od aktivnijih i korisnijih clanova foruma , mislim da ce to i Vrac vremenom postati .
( nemam zelju da se dalje uvlacim u ovu raspravu .... samo sam hteo da dam komentar )
Pozdrav
|
Hvala MAX, hvala IDEKUS, hvala MANLEY....dobro je da svi nisu sve shvatili pogresno!!!! Nije nikad bilo nikakve ideje o nekoj raspravi..?? Ja samo pricam onako kako ljudi pricaju ovde i gledam na sve to kao zezanje. Onog momenta, kad pocnemo da tretiramo muziku i miksanje kao neku nauku i filozofiju..ode mast u propast!
A da vas sve upozorim na Audiojunkie-a (sa eBay-a)...gomila ljudi se zali na njega (Ima o njemu i na Geraslutz-u) da ih je ispalio, ili da sprave kad stignu posle 6 meseci ne rade itd...KAUBOJ..ne kupujte od njega!!!
Recycled Audio prodaje njegove SSL Racks preko SVIH Pro dealera koji prodaju Studijsku opremu, SSL mixere,
pozdrav ,
idem sad da radim malo..