View Single Post
Old 22-05-2006, 03:23 PM   #97
Manley
Pro Member

Manley's Avatar

Default Re: Slike va?ih studio-setup-ova

Quote:
Originally Posted by DaBear
stvarno..brate. Imas pravo...Ja evo mljackam i razonodim se uz lap top!
Stvarno, a ti Perune, odmori malo...al je uzavrela krv!??????? Cemu ?

Mene nije sramota nicega sto sam uradio...ni Cece (koji cak pustam i ljudima ovde) ni Las Ketchup-a, nicega...pa ne mogu da sakrijem da sam radio??
Mnogo ozbiljno shvatas sve..sve je u zezanju, a ako se nesto desi, onda je sve bonus. a sto se tice toga da sam happy sa spravama - pa sta da radim, da kukam da je sve kita i staro, itd?? Zadovoljan sam kad cujem kako sve ispadne na kraju....pored mene je jedan Izraelac koji se opario pre par godina (inace visi na Gearslutz!) i nakupovao je tonu sprava, sve plug in-ove za PT HD, ludilo, snima na 192, 24 bita...k***c, Palac...a ne zvuci mu sve dobro na kraju??!
Ja sam zadovoljan sto se u ova teska vremena (po muziku i biznis) nisam toliko "otvorio" da bi rekao: imam sve! a postizem dobre rezultate.

A to sto u zadnje vreme dobijam da miksam album tracks i popravljam radio mikseve, govori valjda nesto...

Samo napred, bez stresova...nista nije vredno tolike zestine.
ma batalite svadju....nicemu ne vodi ko je bolji a ko ne...mislim da smo zajedno jaci.....nego kako da meni uradis neki rmx....radim sada nesto za Head
Kandi(vokal house) pa za plocu nije lose imati koji rmx viska

ajd posalji cene na PM
Manley is offline   Reply With Quote