View Single Post
Old 21-05-2006, 12:50 PM   #5
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Default Re: Ukradeni postovi!

Ja sam zao i lo? čovek, nisam brzoplet, nego sam bez kontrole. Tučem starce i decu po ulici, kradem novine iz trafike, pijem kafu iz tuđih ?olja, pi?kim po dasci i kinjim ljude koji izgube najmilije post-ove. Mo?da se i drogiram, samo moram prvo da proverim, pa ću javiti. Zato nemam razumevanja za tvoj bol. Znači otvoreno i ti reci, nemam ja ?ta da krijem da sam đubre najgore. Ne znam ?ta je bilo ovim nesrećnicima da me dodele za moderatora kad sam nečovek. Iznesite me sa foruma i bacite u kontejner da se recikliram ?to pre!!!

A tebe specijalno volim da mučim, imam gomilu tvojih sličica izlepljenih i okru?enih svećama, i pratim tvoje kretanje, svaki dan (a i noć bogami). Ima? potpuno pravo da se oseća? ugro?enim, jer ovo nije ?ala ili neki pomereni smisao za humor, uostalom zar iko sme da se ?ali na račun tvojih post-ova?

P.S. Tu su postovi kod mene. Ja sam ti ih uzeo. SVE!
SVEEEE
My precious....posts...

I naravno sve najbolje bata Mogli! Ne daj se da ti vladavina nad tolikim Sombor Empire-om dođe glave pa da počne? halucinirati da ljudi imaju vremena da se ozbiljno bave time da te maltretiraju! Srećan rad!
Dushan_S is offline   Reply With Quote