View Single Post
Old 21-05-2006, 02:52 AM   #56
perun
Pro Member

perun's Avatar

Default Re: profesionalni near-field monitor, tehnicki zahtevi

Quote:
Originally Posted by boggy
Koliko znam, "najskuplji monitoring" se u velikim svetskim studijima resava ugovorom sa proizvodjacem, u kojem on radi setup, merenje, odrzavanje, servis... i najcesce ljudi u studiju nemaju sta ili ne smeju po ugovoru da ista cackaju oko toga... barem sam tako cuo....
"Najskuplji monitoring" se ne kupuje u radnji i donese u svoj (neocekivani) prostor i onda koristi ocekujuci odlicne rezultate... to se bez proizvodjaca NE MOZE namestiti... mada nasi ljudi tako ne rade, i to 100% njih, barem koliko ja znam, ako gresim, ispravi me...

Nemam za sta da te ispravim... post je na mestu i vidim da nam se misljenja prilicno poklapaju... Ne zato sto smo mnogo pametni, vec zato sto to tako jeste. Ponavljam... na zalost!!!

Hteo sam da kazem samo par reci o Neil Grant Boxerima... Rekoh, najskuplji monitor na svetu... Da, ljudi su, mozda najveca i najjaca "akusticharska" kompanija na svetu... I pored svega, imaju i svoje proizvode... monitore.... zna se sta koja serija otprilike nudi, ali svakako se prilagodjava kupcu Naravno! MONITORING SE KROJI PO MERI!!! Iskljucivo,e sad, ako nas "usere" nesto bez date mere... Super!!!... Evo linka, za kratko "parenje" ochiju!:o

www.harrisgrant.com

www.boxerspeakers.com

Pozdrav Boggy!

Last edited by perun; 21-05-2006 at 03:30 AM.
perun is offline   Reply With Quote