View Single Post
Old 20-05-2006, 02:21 PM   #4
Bataraka
Junior Member

Default Re: Prezentacija demo albuma

Bilo bi verovatno najbolje kad bih angažovao PR menadžera da zastupa moje interese, jer bi on to radio sigurno mnogo stručnije nego ja, ali pošto sam već krenuo ovako kako jesam, nastaviću na svoj način.
Tvoj komentar sam shvatio kao vrlo ozbiljan, stručan i dobronameran i dosta sam razmišljao o svemu što si pomenuo.
Vidiš, svako gleda po sebi, pa i ja. Kada bi se prošetao po prezentacijama, mene bi baš privukao lik sa ovakvim pristupom zato što mi je na neki način sličan. I to je uglavnom tako, ljudi vole ono što im je blisko i u skladu sa njihovom prirodom i većina izbora, uopšte, je zapravo vrlo prividna i uslovljena. Pitanje je da li ljudi koji imaju predubeđenje slično tvom spadaju u moju ciljnu grupu. Možda ne baš previše, pa onda sve po malo postaje diskutabilno. Druga stvar bi bila da se radi o nekom dorađenijem proizvodu, onda bi svakako imalo više smisla.
Ono za muzičke heroje sigurno stoji, samo, opet, ne znam otkuda sam se ja tu našao? Možda me nisi baš najozbiljnije shvatio. Neke pesme bi zaista trebalo istaći, bar u par reči u podnaslovu, malo smanjiti konfuziju i tu se definitivno slažem.
''Muzika je posao u kome se prodaju snovi'', koliko god upečatljivo zvučalo, ne mora da bude orjentir svakome i zvuči kao pravilo koga bi se trebalo držati. Meni je poenta baš da bude rasterećena tog pritiska i da bude više suštinska, a mnogo manje pojavna umetnost.
Hvala na muzičkim zapažanjima i korekcijama, sigurno je da će mi pomoći, mada verujem da bi na hi-fi-u tek bilo više za ispravke nego za slušanje, ali zato album i jeste naglašen kao demo, možda čak i radna verzija. Muzika je zgodan medij za materijalizaciju emocija i podršku tekstova pa sam joj u ovoj formi pre svega dodelio takav karakter.

Pozdrav svima!

Last edited by Bataraka; 20-05-2006 at 02:39 PM.
Bataraka is offline   Reply With Quote