Ockay. Kad zavrshim sljedechi mix odfikarit chu komad pa prosudite sami. Ionako sam pobornik teze da djela govore o sebi. Verbalno uvjeravanje je kategorija koju ni sam ne priznajem
@ OFF - ja na to gledam ovako. Produkcija mi je hobi... vrlo skup hobi, ali kruh zaradjujem na drugachiji nachin. Odradim sat dva grafike (dtp dizajn) dnevno, a ostatak "ulupam" u produkciju, i tako vech 3 godine. Da imam komercijalan studio i da nekome naplachujem taj rad sigurno bi drugachije razmishljao o hardware-u. Poput mog frenda koi je prodao odlichan Mackie mixer za duplo jeftiniji, loshiji i vechi Behringer Eurorack, jer mu je par klijenata impresionirano reklo da drugi studio u Rijeci ima duplo vechi mixer od njegovog. I doista, kad ga je zamjenio svi su bili impresionirani velichinom i ocjenili da je studio stvarno do jaja
Posao je ishao bolje, ljudima je navodno i muzika zvuchala bolje, a ostalo mu je i para nakon zamjene. No to govori poneshto o sekundarnim, statusnim prednostima glomaznih, plavo osvjetljenih i razvikanih sprava u studiima.