Quote:
Originally Posted by Manley
ma razumem ja tebe, isto sam ja tako reagovao ne celu pricu.....
rekao sam ti za monitore da sam prvi u redu da ih kupi, ne zato sto mi trebaju da ne mogu bez njih, vec jer hocu da pomognem da ideja zazivi i da imamo cime da se pohvalimo....zato sam i za sparow tu i kada dodjem kuci uzimam jedan da pomognem...samo me nervira provociranje
pozdrav
|
Izvini ako sam te iznervirao, nije mi bila namera uopste... niti sam hteo da provociram....
Sto se tice tipa bakra i njegove kristalne resetke, ja tu stvarno nemam sta da kazem osim ponekad da se sprdam sa "naucnim" objasnjenjima pojava koje se JOS UVEK NAUCNO ne mogu objasniti... Naravno covek sam slobodnog uma i nisam zadrt... pa verujem da nauka nije svemoguca i da jos uvek postoje mracni coskovi prirode u koji nismo jos dovoljno "zaboli nos", tako da mi VEROVANJE ljudima jedino preostaje, i time sam zadovoljan, znaci ne dovodim u pitanje da razlike mogu da se cuju, samo ne volim proizvodjacke price na pitanje "zasto?" koje kupci uvek postave iz radoznalosti.
Sto se tice Sparrow i SuperMEE, ne zelim da ih kupujes ako ti se ne dopadaju i ako ne budes mogao da nadjes korisnu primenu za njih... nije mi to cilj.
Verovatno ovako pricam zato sto sam prvenstveno dizajner a ne trgovac

, izvini ako ne zvucim "normalno".
pozdrav
bogi