View Single Post
Old 05-05-2006, 03:16 PM   #74
perun
Pro Member

perun's Avatar

Default Re: snimanje i dizajn zvuka na FDU?

Quote:
Originally Posted by Oggy
ooo:o

A kamo onih 300.000 za koje je trebalo da dobije nagradu za "naj prodavanijeg izvodjaca" skoro?!?!?!

Hehehe...

Ja sam u punom naletu sarkazma rekao na nije prodao 20.000, a ono ispade jos godre

Kada smo dogovarali posao sa Biljanom Bakic, koja je bila direktor poljskog BMG-ja pre godinu dana (zbog lenjosti i limitiranih budzeta se nije desilo nista, bar za sada) vezano za njihovu pobednicu IDOLA- Monicu Brodku, ciji je deo albuma trebalo da radimo ovde, zena mi je saopstila jednu tragicnu informaciju!!!:o

Svi znamo da Poljska ima oko 46, 47 miliona stanovnika... Da li znate koliki je zlatni tiraz tamo??? Ajde pretpostavite.... Tiraz od 35 hiljada prodatih primeraka... Strasno... To je takva beda, cak i ako funkcionisu autorska prava, a funkcionisu. U celom svetu je KU**C, zamisli da ovaj "car" u svom "akademskom" naletu ovde proda 300000, pa cak i po 250 dinara... ma, bilo ko... NEMOGUCA MISIJA!

Globalna je kriza u diskografiji i svemu... u UK je tiraz 100000 zlatan... a nekada ( sedamdesetih i osamdesetih ) je bio POLA MILIONA!!!:o

Zamisli Joksimovica sa britanskim zlatnim tirazom iz sedamdesetih u GOVNJIVOJ SRBIJI??? Smesno...

Pozdrav!

Last edited by perun; 05-05-2006 at 03:42 PM.
perun is offline   Reply With Quote