View Single Post
Old 04-05-2006, 08:16 PM   #11
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Behringer Ultra gain 2200????

Quote:
Originally Posted by Adi
Slazem se delimicno sa onim sto si rekao. No kako upariti onda dobitnu kombinaciju koja mi odgovara, pa zar da promenim 100 preampova i mikrofona dok ne pogodim. Mora postojati ipak neko merilo. Meni svacije iskustvo pomalo znaci, neko mi pomogne vise a neko manje, tako formiram sliku o onome sto mi zaista treba, isprobam pa ako mi odgovara. Na primer Tiki mi je preporucio KRK monitorce koji mi veoma odgovaraju za moje potrebe, pa u tom pravcu i pokrecem tridove, polako slapam kockice u celinu, pa poslusam ili isproban, ili odem na strane web lokacije proverim, ali neko mi mora dati osnovnu ideju. Gde je puno savetnika valda ce biti i neke mudrosti. U svakom slucaju hvala sto si se i ti ukljucio.
Pozdrav
Adi
Po tom pitanju prestaju moja znanja.... ali po pitanju 100 mikrofona i preampova... pa prilicno si u pravu... samo ti pocni da radis to je najvaznije... iskustvo i kilometraza koju pravis... bitno je kakve ideje imas i koliko imas volje... i naravno, bitno je da ti je taj mikser ispravan... za ostalo ne brini...

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote