View Single Post
Old 04-05-2006, 05:05 PM   #24
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: pitanje

Quote:
Originally Posted by kejkz
Cao Boggy,
bubnjevi su stvarno najbolja varijanta kada je ovakav test u pitanju, ili neki lep koncertni klavir u velikoj prostoriji sa puno prirodnih odzvanjanja, bez ikakvih efekata.
Ahm, znaci moze i klavir ... pa naucicu ja ovo do penzije nadam se...

Quote:
Originally Posted by kejkz
Ali, ja ovakav test u mojoj maloj sobici ne mogu da izvedem ni u ludilu, pogotovo sto vise nemam ni eksterne AD konvertore, vec samo dva balansirana ulaza na mom rme-u. Jedino sto mogu da snimim su vokali, ili da napravim virtuelni test, a mislim da to ne bi bilo zadovoljavajuce.. Sve drugo u mojim trenutnim uslovima na nesrecu otpada.

Ok, da vidimo, ovo je Forum, pa jos Rumski, nadajmo se da ce se javiti neki dobrovoljac ili vise njih, sa ovim mogucnostima, da celoj virtuelnoj zajednici Rumski zavesta svoje vreme, neophodnu opremu i entuzijazam u cilju razvoja nauke o audio produkciji i tako postati slavan na ovim prostorima a i sire... ... ja mu se ili njima svima unapred iskreno zahvaljujem...

Moze li neko od vas koji nemate s cim i gde, da precizira tacno sta treba za test da ja sada ne bulaznim... olaksace nam akciju precizni tehnicki zahtevi...

samo ne preterujte,... budite skromni, testiramo sabiranje, mozda sample rate konverziju i dithering eventualno... a ne mikrofone, "gluve sobe i ostale akustike prostorija", ad konvertore i ostale dzidze... sve treba da bude uredno, profesionalno i bez bravuroza... ako i ima nekih anomalija u snimku... pa valjda ste se navikli na to, barem znate sta je... sta ja znam

BoZo Electronics ce donirati hosting wav fajlova za mix projekat na svom sajtu tako da je link vidljiv samo posetiocima Foruma Rumski.

Dobrovoljci, izvolite...

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote