View Single Post
Old 03-05-2006, 08:08 PM   #29
MUzzY
Pro Member

MUzzY's Avatar

Default Re: Guitar Rig2 - eksperimentisanje

@Dusan: Ok, nadam se da smo se razmeli napokon . Mislim pisem i ja svoje stvari al kad budem to odlucio da "prodam" sigurno necu snimati na guitar rigu
I jos samo mali osvrt na temu inventivnosti novog albuma i necu vise da smaram oko toga: Satrianija pratim od Crystal Planet albuma. Slazem se da su mu predposlednja 2 albuma bili onako "sumljivi" (pogotovo Is there love in space koji je cisto i sklopljen zbog reklame JSX-a) al ima i tu dobrih stvari. Ovaj poslednji album je sklop svega sto je on dosad radio pa mozda zato podseca na ranije radove ali i sta ima veze ako je tako? Opet niko to ne radi bolje od njega

Enivej, oko JSX-a. Zivincu tebi mora da je upalo neko lose pojacalo Da nisu poturili nesto drugo kao jsx? Salim se. Ok, sve je stvar ukusa. Ja sam samo imao priliku da ga probam na jednoj bezveze Parker gitari pa nemam kompetan utisak. Bas sutra idem do Artista u BL sa mojom gitarom pa cu da javim utiske
Opsti problem je sto ono sto mi cujemo bilo live bilo na albumu nije sam JSX. Pogotovo sad na ovom poslednjem albumu. Od obicnog DS1 pa preko POG-a, burn unita phase shiftera ... cak i BBE sonic maximiser-a, dosta toga pravi krajnji ton.
Kad svira uzivo koristi samo cabinete na sceni a te 2 glave su samo za slikanje, kao sto si rekao. Iza scene stoje 2 JSX-a (1 kao backup) kod njegovog tehnicara. Imas na sajtu u jednom od njegovih postova tacan live setup. Al bez obzira na sve, crunch kanal je skoro pa savrsen.
Gde li moze da se nadje messa mark3? Bas bih voleo to da probam...
MUzzY is offline   Reply With Quote