Ajmo redom: (joj sto bih voleo da sam ovako pedantan u quoteovanju kao ti

)
Znaciiii znao sam da ces (ili Zivinic) pomenuti Surfing album!!!

Al' znao sam.
Ok ja sam mali balavac i nista ne znam oko instrumentalne rock muzike.

Mislim, valjda mozes da predpostavis posto Satrianija pominjem u skoro svakom postu

da zaista znam njegovu kompletnu diskografiju, pa cak i one stvari koje verovatno nikad nisi cuo (muzika za jednu Daytona igru recimo). Upravo iz tog razloga mi je malo nonsens da vam ovaj album bude "bezidejan" ... al ok ukusi su razliciti. Ako nisi obratio paznju na produkciju, preporucujem ti da ipak obratis.

(idalje je CP album vrh njegove ideje)
Oko GR-a.
Pravo da ti kazem, ne razumem tvoj stav. Uopste nije stvar u lovi. Ja sviram i studiram violoncelo, a gitara i bass su hobi samo sto on traje dugo. Poklanjam dosta paznje Gr-u jer je on trenutno najaktuelniji u softwerskom pogledu obrade zvuka el. gitare. Svo ovo "cimanje" oko pravljenja "kilometarskog" patch-a za GR je cisto iz radoznalosti i entuzijazma. Mozda ce nekom ovo pomoci...
Mislim, svi znamo da je lampa lampa al ja bas eto hocu da vidim da li od ove gume moze da se izvuce i jos nesto vise. Nekome ce mozda koristiti a meni ce samo kvalitetno popuniti slobodno vreme.
Bice prilike pa cu se castiti pravom zveri (ili JSX ili neka messa, mozda mark III?) pa cu moci direktno da uporedjujem zvuk
Kad vec pomenu messa, primetio sam da kad posle gr-a stavim comp. (rComp recimo) i ga debelo izkompresujem dobijem bas tanak ali "gainovan" messa zvuk.
P.S
Mozda ovo kao preamp?
http://www.zzounds.com/item--EPIEPAEMJRH