View Single Post
Old 02-05-2006, 12:40 PM   #28
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Glass master, DDP

Quote:
Originally Posted by p.e.r.u.n.
Ne znam, pominjali smo jos pre mogucnost da apliciramo za dobijanje sonicovog najnovijeg softvera besplatno... ne zbog para, nego je Lacky imao neku ideju, ali nista od toga... Znas sta, moguce je da je bas ovo i iskopao... Provericu... Ako nije, iskopacu ga ja, da probamo... Jer, Boggy, bez obzira na sve, bolje mi i u Srbiji da spakujemo DDP, nego da nam u fabrici grabbuju Audio CD... Zar ne?
Ma naravno... glupo je to ne koristiti... steta je. Mislim da je to vise problem u ubedjivanju nadleznih da se krene na to... a neka LACKY bude samo tehnicka podrska.... dovoljno je... za pocetak.

Quote:
Ne zelim da se ponavljaju dugogodisnje budalastine... pogotovo ako nam od sad na dalje mastering budu radili Ameri... a radice jer sam napravio dil sa njima!!!

Pozdrav...
To ti je sada plan B, i teraj njega... ovo o cemu pricamo je plan A koji je propao i trazi da se modifikuje... Neces bas sve terati u Ameriku na mastering... bice i low budget projekata... koji kao sto vidimo, ne moraju da zvuce kao smece... zasto bi ... pa to je isto neka muzika
Ma radices nesto za svoj cef... sta god... ovo je bre masovna pojava... kao "gradska cistoca"....

E da, ne zaboravi da ti Amerika treba za mastering (to je definitivno smisleni cilj), a ne za pravljenje DDPa.... pravljenje DDPa i priprema za glass mastering bi trebalo da bude rutina koja se ovde radi po navici...

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote