Quote:
Originally Posted by Arthur
Znas kako, sad sam taman u tim godinama da pocinjem da kontam neke zivotne cinjenice - racuni, hrana, stan i slicno.. Zato sam malo "depresivan" jer sam pre par godina, kada su mi se otvorila vrata jednog lepog studija i njegovog osoblja, bio u fazonu - SVET JE MOJ! Moj K... Dosta sam se u zivotu bavio i interesovao za razne stvari i oblasti, ali nijedna nije u meni probudila manijakalnu opsesiju kao produkcija. I gle malera, bas se od nje leba necu najesti, vec moram da vrtim reglere po nekim BigBrotherima ili jos gore, da trazim posao u trafici.
Inace, skontao sam da je pitanje bilo retoricko, ali sam u svakom slucaju napisao onako otvorenu ponudu, ukoliko nekome ZAISTA treba no-bullshit snimatelj, a i da bih istakao stav.
Sto se druzenja tice, definitivno bih voleo da cujem&vidim onog gutacha struje, a mogli biste i vi da svratite do mog skromnog "ateljea" da cujete Boggije SuperMEE koji je kod mene na radnom testu do 10maja.
poz ! 
|
Arture, nisam uochio detalj, pa sam izeditovao post gore... Mislio sam da si dosta mladji... kad ono, samo par godina od mene!!!???
A svakako mozes da svratis do nas, dogovoricemo se... uglavnom je sve u haosu ovih nedelja gore u studiju... cim malo sredimo, svakako! Pozdrav... Spremi i neke radove, chisto usput da chujemo, nikad se ne zna!
A onaj kiosk...

To zajebi!!! I pesimizam, takodje... sta bi ja sad trebalo da uradim, tj. mi u firmi? Da se izrokamo zbog trenutne situacije... milion investicija i brdo para, a posao u celoj zemlji stoji??? Necemo, druze, sad smo jos jachi!!!